Nieuwbouw

Jaap Jansen Bouw heeft al heel wat mooie huizen mogen bouwen. Wij kunnen we het volledige bouwtraject voor u realiseren. Maar ook ondersteuning bij zelfbouw is mogelijk. We snappen dat je veel zelf kan doen, maar toch hier en daar hulp of advies nodig hebt.

Jaap Jansen bouw realiseert elk gewenste stijl van uw nieuwe huis. Ook zijn wij volledig op de hoogte van de laatste trends, eisen en kunnen wij uw woning volledig energiezuinig bouwen.

Hieronder vindt u enkele projecten.

Nieuwbouwwoning aan de Vogelklos te Zeeland

Onlangs hebben we een vrijstaande woning gebouwd aan de Vogelklos in Zeeland. Het volledige bouwtraject hebben we voor deze woning gerealiseerd. Van het storten van de fundering tot het afwerken van de woning.

Ook deze woning is voorzien van alle eisen voor duurzaam bouwen. We maakten gebruik van Recticel isolatie in de muren en een dubbele isolatie in de fundering. Heeft u vragen over duurzaam bouwen? stel ze gerust hieronder in het contactformulier.

Bouw schuilstal voor lama’s in Zeeland

Onlangs hebben we een schuilstal mogen bouwen aan de Graspeel in Zeeland. Een leuke klus! Ook voor deze projecten kunt u ons inschakelen. Denk daarbij aan het bouwen van een schuur of overkapping op maat.
Maar even terug naar de lama’s. Het gezin uit Zeeland was op zoek naar een ruimte voor hun lama’s om daarin te kunnen schuilen. Het moet tegen regen en wind beschermen, maar moet ook genoeg ventilatie hebben. Aan alles voldoet deze stal.