Bouw van een schuilstal voor Lama’s

Ook voor de kleinere bouwprojecten kan je ons inschakelen. We zijn gevraagd om een schuilstal te bouwen voor lama’s in Zeeland. Leuk project om te mogen doen!

We nemen jullie mee in het bouwproces…

Bouwraam zetten

We starten met de basis het zetten van een bouwraam. Dit geeft ons precies weer wat de omvang is en waar de grond weggeschept kan worden. Daarna gaan we de grondankers storten. De basis is gezet. Nu kunnen we gaan bouwen

Bouw van de balkenconstructie

Nu komt het mooiste gedeelte. Je ziet meteen de omvang van de schuilstal.
We starten met het infrezen van de balken die op de grondankers komen. Deze houden we van de grond af ivm optrekkend vocht. Hierna bouwen we de rest van de balkenconstructie op.

De afwerking

En dan nu het aftimmeren. Het is belangrijk dat de dieren droog staan en uit de wind. Maar er mag zeker wel genoeg ventilatie zijn. Dus de inloop blijft open en ook de overstek wordt niet afgetimmerd. Mooie plek voor de lama’s om te schuilen.

Meer informatie over uw aanbouw, verbouwing of nieuwbouw?

Als bouwbedrijf in Zeeland (Noord-Brabant) neem ik u graag aan de hand bij uw aanbouw-, verbouw- of nieuwbouwwensen. U kunt vrijblijvend bellen, dan kunnen we indien gewenst een afspraak maken op locatie. Bel hiervoor naar: 06-28 88 41 72