Renovatie.

U heeft te lang gewacht met schilderen of de vorige bewoner heeft geen onderhoud aan de kozijnen gedaan? Wij kunnen uw huidige kozijnen verwijderen en plaatsen vakkundig nieuwe. Ook zijn vaak overstekken en boeiboorden aangetast. D.m.v. een aluminium rolsteiger kunnen wij al deze werkzaamheden gemakkelijk uitvoeren.

Wij kunnen uw zolder isoleren d.m.v. dakisolatie; alsmede uw ramen door het plaatsen van dubbelglas. Ook kunnen wij de bestaande buitengevels strippen daarna spouwmuurisolatie aanbrengen met nieuwe buitengevels er omheen. Ook voor het maken of vernieuwen van uw overstek en kap bent u bij ons aan het goede adres.

Hieronder enkele projecten die ik onlangs heb gerealiseerd.

Vernieuwing van het dakbeschot

Het dakbeschot van de achterzijde van de woning was verouderd. Deze hebben we geïsoleerd met Actis isolatie. Omdat de ruimte tussen de afzuiginstallatie van het restaurant te klein was en Actis een isolatiemateriaal is wat heel weinig ruimte nodig heeft. De zijkant van de wand is nu voorzien van Red Cedar hout. Red Cedar staat bekend om zijn duurzaamheid. Deze hoeft niet meer behandeld te worden zodat het onderhoudsvrij is.

Onderdorpel vervangen in Nijmegen

Vanwege houtrot is in deze woning de onderdorpel vervangen door een hardhouten onderdorpel van Merbau. Deze dorpel hebben we eerst verwijderd en nagemaakt in onze werkplaats. We wilden de stijl van de woning behouden. Hiervoor is kleur en houtsoort van belang.