Uw huis verbouwen?

Bent u op zoek naar wat extra wooncomfort in uw huis? Dit kan eenvoudig te realiseren zijn door bijvoorbeeld het plaatsen van een pui, of openslaande deuren. Maar ik kan veel meer voor u betekenen! Zo kan ik ook dakkapellen, lichtstraten of -koepels plaatsen. Liever een iets kleinere aanpassing? Dan kunt u denken aan lichttubes of dakramen.

Of bent u van plan om uw huis te verbouwen, keuken, badkamer of zolder, en zoekt u iemand die hiervoor het voorbereidend werk uit kan voeren? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres. Denk hierbij aan het stutten van de verdiepingsvloer, het uitbreken van bestaande muren of het plaatsen van draagbalken.

Bent u toch meer op zoek naar een renovatie? Ook daarin is Jaap Jansen Bouw een goede partner voor u. Kijk eens op onze renovatie pagina. Heeft u vragen? Neem gerust contact met me op.

Hieronder enkele projecten die ik onlangs heb gerealiseerd.

Inbraak preventie:

Bij 95% van alle inbraken wordt met eenvoudig gereedschap door gelegenheidsinbrekers in slechts enkele seconden een woning geforceerd. U kunt dat voorkomen door het aanbrengen van meerpuntsluitingen, dievenklauwen, veiligheidsschilden, bijzetsloten of raambomen of door het plaatsen van dubbelglas.

Verbouwing zolder tot kinderkamer

Bij deze verbouwing hebben we een schoorsteen verwijderd. Dit om meer plaats te creëren. De schoorsteen was niet meer in gebruik. Een plafond was nog niet aanwezig. We hebben een balklaag aangebracht met daaraan een stucplafond. In de schuine kap is een dakraam geplaatst. Hiervoor hebben we een gording moeten verwijderen. De wanden en het plafond hebben we geïsoleerd.

Het is een frisse ruime slaapkamer geworden.
Hieronder een aantal foto’s van dit project.

Meer informatie over uw aanbouw, verbouwing of nieuwbouw?

Als bouwbedrijf in Zeeland (Noord-Brabant) neem ik u graag aan de hand bij uw aanbouw-, verbouw- of nieuwbouwwensen. U kunt vrijblijvend bellen, dan kunnen we indien gewenst een afspraak maken op locatie. Bel hiervoor naar: 06-28 88 41 72