Jaap Jansen Bouw

Jaap Jansen Bouwbedrijf.

Aangenaam! Mijn naam is Jaap Jansen, sinds mei 2007 verzorg ik bouw- en verbouwwerkzaamheden in de regio Zeeland – Uden. Als gekwalificeerd timmerman ben ik na enkele jaren werkervaring gestart met mijn eigen bedrijf: Jansen Timmerwerken. In de loop der jaren heb ik een netwerk van gekwalificeerde vaklieden (metselaars, loodgieters, electriciens, stukadoors en tegelzetters) opgebouwd waardoor ik ook grote projecten van A tot Z kan coördineren en uitvoeren, waarbij u als klant toch één aanspreekpunt heeft.

Met het uitbreiden van mijn werkzaamheden werd het ook tijd voor een nieuwe naam: per januari 2017 ga ik verder onder de naam ‘Jaap Jansen Bouw’. En dat is goed nieuws voor u! Want u kunt mij voor veel meer werkzaamheden inzetten dan u dacht. Uiteraard met dezelfde deskundigheid en kwaliteit als voorheen.