Nieuwbouw woning vrijstaand aan de Vogelklos in Zeeland

Aan de Vogelklos in Zeeland hebben wij een vrijstaand huis gebouwd. Vanaf start tot oplevering. Het huis is in een jaren-30-stijl gebouwd. Deze bouwstijl is een verplichte bouwstijl in deze nieuwste wijk van Zeeland.

We nemen jullie mee in het bouwproces…

Starten met de bouw van het vrijstaande huis aan de Vogelklos in Zeeland

Het starten van de bouw begint met het grondwerk. Het uitzetten van het raamwerk en de bekisting. Het uitgraven en het het storten van de fundering. Voor het storten van de begane grond vloer wordt er isolatie aangebracht en afgevuld met geel zand. Na dit afvullen volgt er nog een laag isolatie.

Fase 2 van de bouw. We gaan de lucht in,

We starten met het stelwerk. Mooi deel van de bouw. Je ziet meteen de vorm van de woning. Het stelwerk is later belangrijk voor het metselwerk. Ook kozijnen worden meteen geplaatst.

Na het stelwerk starten we met het metselen. Eerst de binnenmuur en daarna de buitenmuur. Hier wordt ook meteen de isolatie aangebracht. Wij werken met Recticel. Een fijn materiaal wat een hoge isolatie geeft. Een prima product wanneer het gaat over duurzaam bouwen.

De laatste fase is het plaatsen van de breedplaten voor de verdiepingsvloer. Nu gaat de bouw hard.

De 1e verdieping het het dak.

Op de 1e verdieping starten we meteen met het stelwerk. Ook hier plaatsen we meteen de kozijnen.
Hierna gaan we metselen. We gebruiken Poriso stenen voor. De buitenmuur wordt deels ook meteen gemetseld en voorzien van isolatie materiaal. Wanneer de Poriso stenen de hoogte van het dak hebben bereikt worden de dakspanten geplaatst. We zitten nu al snel op het hoogste punt van het huis.

Het laatste metselwerk van de buitenmuur wordt geplaatst. De houten balken worden op de spanten geplaatst en de woning wordt voorzien van een dakgoot. Het krijgt nu echt vorm en je kan de stijl van de woning al helemaal zien.

Op het dak worden de Unidek platen neergelegd waarna we de dakpannen gaan leggen.

Laatste werkzaamheden

De laatste fase van de bouw gaan we nu in. De steigers worden verwijderd en er komt een prachtig huis onder vandaan.

Het hoekraam wordt voorzien van hardsteen. Dit past heel mooi in de stijl en maakt het helemaal af. Ook de afvoerbuizen worden geplaatst. Nu is het huis gereed en kunnen de nieuwe bewoners starten met het afwerken van de binnenzijde. Ons werk zit er op. Maar het resultaat mag er wezen. Een project om trots op te zijn.

Meer informatie over uw aanbouw, verbouwing of nieuwbouw?

Als bouwbedrijf in Zeeland (Noord-Brabant) neem ik u graag aan de hand bij uw aanbouw-, verbouw- of nieuwbouwwensen. U kunt vrijblijvend bellen, dan kunnen we indien gewenst een afspraak maken op locatie. Bel hiervoor naar: 06-28 88 41 72