Opbouw slaapkamer op garage in Zeeland

De mogelijkheden voor de uitbreiding van deze woning was beperkt. Wij zochten een oplossing en kwamen op een opbouw op de garage. Zo realiseerden we een mooie extra slaapkamer.

Dak verwijderen

De eerste stap in dit project is plaats maken voor de nieuwe opbouw. De oude opbouw is verwijderd en het dak hebben we ook moeten verwijderen. Nu is er plaats voor de nieuwe opbouw.

Prefab wanden

Om het project zo snel mogelijk te laten verlopen hebben we het een en ander in onze werkplaats al voorbereid. We maakten de wanden van tevoren zodat we eenmalig een kraan konden gebruiken en de overlast tot het minimum beperkt werd. Ook scheelt dit enorm in de tijd op de bouw.

In de opbouw worden kunststof kozijnen geplaatst.

De afwerking

De opbouw wordt voorzien van een cederhouten afwerking. Dit geeft een mooi aanzicht.

Binnenzijde opbouw

Binnenin de nieuwe slaapkamer wordt een mooi kozijn geplaatst en een scheidingswand. Het is een ruime slaapkamer geworden met een aardige lichtinval. De scheidingswand wordt gestuct en de vloer wordt gereedgemaakt voor een vloerbedekking. In dit geval wordt er gekozen voor laminaat. Het is een mooie frisse, lichte kamer geworden.

Meer informatie over uw aanbouw, verbouwing of nieuwbouw?

Als bouwbedrijf in Zeeland (Noord-Brabant) neem ik u graag aan de hand bij uw aanbouw-, verbouw- of nieuwbouwwensen. U kunt vrijblijvend bellen, dan kunnen we indien gewenst een afspraak maken op locatie. Bel hiervoor naar: 06-28 88 41 72